Disclaimer

Algemeen 

Rachel Moore (Kamer van Koophandel 66204003), hierna te noemen Rachel Moore, verleent u hierbij toegang tot www.rachelmoore.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Rachel Moore behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 


Beperkte aansprakelijkheid

Rachel Moore spant zich in om de inhoud van www.rachelmoore.nl zo vaak mogelijk te vernieuwen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist wordt weergegeven.
 Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.rachelmoore.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met www.rachelmoore.nl. U zult hiervan binnen 7 werkdagen op de hoogte worden meegedeeld.

Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Rachel Moore. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van www.rachelmoore.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »